Задължителни аксесоари, за всеки мъж

Идва време в живота на всеки мъж когато са необходими  ‘панталоните си за големи’,  защото по пътя към успеха, трябва да се облечеш и подходящо за срещата с него. Модата може и да не е първият приоритет, но е умно да използваш това предимство, всяко оръжие в тази неравна битка е необходимо  а на въпроса, “С какви аксесоари да разнообразиш гардероба си?” ние от Аурора ще отговорим така.

 Слънчеви очила.

Един пример за функционална мода. Всеки знае също така, че слънчевите очила добавят и щипка готиност към гардероба. Отдели време, за да намериш перфектния избор, и не се хващай на евтини имитации! Никога не свършва добре. Също така Не забравяй, че формите на очилата се избират спрямо формата на лицето.

Портфейл.

Всеки уважаващ себе си джентълмен се нуждае от потрфейл. Все пак портфейлът е мястото, където си поставяш най-важните притежания като личната карта, парите, шофьорската книжка, кредитните и дебитни карти, снимките на близките, визитките и прочие.

Часовник

Часовникът е най-добрият пример за функционална мода. Независимо дали предпочиташ класически или дигитален, часовникът се отличава с различни стилове, цветове, форми и цени. Инвестирай в някое доверена марка, защото тя ще е издържала теста на времето и ще ти се отплати добре за вложените пари.

 Колан.

Всеки тип панталони, върху които могат да се поставят колани, се нуждаят от колан, независимо от това дали ви се задържат на задните части и без подобен аксесоар. Те не са само практични инструменти за поддържане на панталоните върху теб, но и осигуряват допълнителен стил. 

 

Кожена чанта.

За всичко си има време и място. Време е да оставиш раниците за пътуване и фитнес чантите за тренировките. За работа ти трябва добра кожена чанта. Кожата, или поне някаква изкуствена алтернатива, ако кожената индустрия те притеснява (жвеем в 21 век – такива алтернативи се намират), е такава универсална тъкан, че всеки изглежда добре в нея, независимо от пола или възрастта, а тя трае наистина дълго време с подходяща грижа и поддръжка.